Sisu leikkauksessa

Sisu kävi keskiviikkona elämänsä ensimmäisessä, ja toivottavasti myös viimeisessä leikkauksessa kun pojalta poistettiin vatsaontelossa ollut piilokives sekä toinen normaalisti laskeutunut kives. Alunperin ajattelimme että Sisu olisi saanut säilyttää normaalisti laskeutuneen pallinsa, mutta syksyllä ilmenneet eturauhasvaivat johtivat siihen että Sisu joutui luopumaan molemmista perhekalleuksistaan. Toivottavasti operaation vaikutuksesta jätkä saa elellä vielä monta tervettä vuotta!

 

Leikkaus tehtiin eläinklinikka Apexissa Malmilla, ja täytyy sanoa että upeaa jälkeä kirurgi Piia Marttinen kyllä teki! Haava on vain noin kolmen sentin mittainen ja todella siistin näköinen. Sisun parantuminen on sujunut muutenkin kuin tanssi. Leikkauksen jälkeisenä iltana Sisu oli hiukan tokkurainen ja vinkuikin välillä, mutta pääasiassa partanaama viihtyi sohvannurkassa rauhallisesti nukkuen. Myös yö meni hyvin, ja aamulla meitä oli vastassa intoa puhkuva, omasta mielestään elämänsä kunnossa oleva snautseri 😀 Eli enemmänkin olemme joutuneet toppuuttelemaan Sisun liikkumis- ja riehumisintoa. Kaksikkoa Sisu ja Kengu onkin joutunut vahtimaan ihan tosissaan, sillä heti kun silmä välttää, koirat ovat aloittelemassa painisessiota tai roikkuvat äristen toistensa kaulanahkassa.

 

Sisulla on nyt tiedossa pari viikkoa remmilenkkeilyä, jotta syvä, vatsaonteloon asti ulottuva haava saa parantua rauhassa. Agilitytreeneihin Sisu palannee vajaan kuukauden kuluttua, ja mikäli paraneminen sujuu odotetunlaisesti, kisakentät kutsuvat snautseria taas huhtikuussa. Siihen saakkaa keskitymme pitämään partanaaman mielen virkeänä erilaisilla tempuilla ja älypeleillä. Katsotaan minkälainen Einstein meillä onkaan kuukauden aivojumpan jälkeen 😉

 

Alla olevassa videossa vielä pätkä Sisun menoa viimeisistä agitreeneistä ennen leikkausta.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s