Sisulle TK3!

Lyhyestä viri kaunis: Saavutimme Sisun kanssa 17.12.2011 TK3-koulutustunnuksen luokkavoiton kera. Koesuorituksemme oli huono, mitäpä sitä kaunistelemaan, mutta lopulta pisteet riittivät nipinnapin 1-tulokseen. Alla vielä eittely pisteistä:

 

Paikalla makaaminen 10. Täydellinen.

Seuraaminen 7. Aivan kammottavaa lahnailua Sisulta. En tiedä miksi koe lähti jo alusta lähtien huonosti liikkeelle.

Liikkeestä istuminen 10. Loistava

Luoksetulo 8,5. Ehkä paras luoksetulo ikinä. Tätä nopeampaa Sisu ei enää pysty reagoimaan.

Ruutu 8. Huh, tämä sentään onnistui. Käsimerkkini kuulemma alkoi ennen suullista käskyä ja tästä tuli pistevähennys. Muten oikein mainio ruutu.

Hypynouto 0. Ei ole todellista! Rehvastelin ennen koetta Panulle ettei Sisu ole koskaan kiertänyt paluuhyppyä. No, voitte arvata mitä kehässä sitten tapahtui. Sisu oli aivan kuutamolla ja vaan katseli vieressä olevaa yleisöä eikä hypännyt takaisinpäin lisäkäskystä huolimatta.

Metallinouto 9. Ihan jees, palautti taas ravilla.

Tunnari 8,5. Hieno tunnari, tuomari tosin luuli ensin että koira toi väärän kapulan. En tiedä mistä pistevähennys tuli (ehkä hitaasta työskentelystä?)

Kauko-ohjaus 9. Taas aivan erinomaiset kaket. Liikutti kuulemma toista takajalkaa jossain vaihdossa. Videolta tätä ei kyllä näy.

Kokonaisvaikutus 6. Sisu karkasi liikkeiden välissä (en edes muista minkä liikkeen jälkeen) ulos kehästä, ilmeisesti etsimään palkkapurkkia. Tämä kertoo aika paljon koiran fiiliksestä tässä kokeessa 😦

Yhteensä 258 p., VOI1 ja TK3. Sijoitus 1/6.

 

Nyt Sisu saa huilia reilun viikon verran, ja sitten aletaan innokkaasti treenata EVL:n liikkeitä. EVL on tarkoitus korkata ensi keväänä jos saadaan liikkeet kasaan siihen mennessä.

Normaali

Yksi kommentti artikkeliin ”Sisulle TK3!

  1. Aivan mahtavaa, Sisu ja Mirjami!!!
    Onnittelut upeasta saavutuksesta! Paljon olette tehneet töitä ja nyt ahkerointinne palkittiin hienolla ”välietapilla” eli TK3-koularilla! Ei muuta, kuin kuono kohti EVL:n kehiä ja tottelevaisuusvalion arvoa!
    Hauskaa ja leppoisaa joulunjatkoa ja menestystä myös uudelle vuodelle!
    T: Tuuli + Osmo + Virveli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s