Ruulle TK1

Kävimme Ruun kanssa tokokokeessa Porvoossa ja mukaan napsahti viimeinen alokasluokan 1-tulos (190,5 p.) sekä TK1-koulutustunnus. Näiden lisäksi meidät palkittiin kunniapalkinnolla sekä luokkavoitolla 🙂

 

Ruuta jännitti kisapaikalla ehkä enemmän kuin yleensä. Paikallamakuussa viereen sattui iso rhodesiankoirauros, jota Ruu pelkäsi aivan kuollakseen. Sain Ruun onneksi kuitenkin rauhoittumaan ennen riviin jäämistä ja paikallamakuu sujui hyvin. En ollut tässä kokeessa seuraamisiin niin tytyväinen kuin edellisessä kokeessa, mutta videolta katsottuna taisin itse kävellä hiukan lian reippaasti, josta johtuen Ruun oli vaikea pitää oikeaa paikkaa. Kokonaisuutena kuitenkin oikein ehjä suoritus ja kiltiltä tuomarilta vielä melko huippupisteet 🙂 Alla sepustusta kokeesta:

 

Luoksepäästävyys 10. Ei ongelmia, pysyi nätisti paikallaan.

Paikalla makaaminen 10. Katseli pari kertaa sivulle ja taisi siirtää muutaman sentin toista etutassua. Muuten pysyi paikallaan kuin tatti.

Seuraaminen kytkettynä 8,5. Vähän oli haahuilua ja aika väljää seuraamista kokonaisuudessaan. Jännitti selvästi enemmän yleisöä kohti tultaessa. Yksi vino perusasento.

Seuraaminen taluttimetta 9. Parempi oli kuin hihnassa seuraaminen, mutta ei vieläkään ihan korrektia. Seilasi aika paljon sivusuunnassa ja käännökset oli huonoja.

Liikkeestä maahameno 10. Olin kuulemma sanonut käskyn vähän liiankin tiukasti…

Luoksetulo 9,5. Tämä oli mielestäni nyt hyvä. Jäi vähän väljästi eteen istumaan, sivulletulo pomppamalla Ruumaiseen tyyliin 🙂

Liikkeestä seisominen 10. Erinomainen!

Hyppy 9,5. Kamalan korkea hyppy… Ei kuitenkaan onneksi osunut.

Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 190,5 p. ALO1, kunniapalkinto ja TK1! Sijoitus 1/16.

 

Normaali

2 kommenttia artikkeliin ”Ruulle TK1

  1. Kirsi sanoo:

    Oi kuinka upea kokonaisuus! Ruu teki selvästi koko ajan töitä, ja sä olet niin selkeä ja viilipyttymäisen tasainen. Ihanan näköistä yhteistyötä! Isot onnittelut myös mahtavasta tuloksesta, sulla on tullut tavaksi viihtyä ykköspallilla 😀

  2. Waude, miten komealla suorituksella tuli vika ykkönen ja TK1:n pokkaus! ONNEA! Jännityksellä ja innolla odottelen Sisun debyyttiä EVL:ssä. Ja yritän motivoida itseänikin tokotreenien pariin. Teidän blogista saa aina intoa siihen hommaan, kiitos!
    Tuuli ja karvakorvat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s