Chilistä FI VPVA!!!!!

Vieläkin on pää hiukan pyörällä, vaikka kokeesta on aikaa jo muutama päivä. Viime keskiviikkona, 29.8. Chilistä tuli SUOMEN VESIPELASTUSVALIO! Ja millä tuloksella: täydet 100 p. ja luonnollisesti luokkavoitto ja kokeen parhaan koiran titteli. Chili oli taas koko kokeen ajan aivan mahtavan taitava. Se ei tehnyt yhtään virhettä eikä harhaliikettä, ja jopa paikkasi oman mokani (lähetin koiran 2. liikkeessä hiukan liian myöhään, ja Chili joutui ottamaan aivan köyden päästä kiinni, jolloin veneen pysäyttäminen ja hinaaminen oli hankalaa). Kaikista liikkeistä tuli siis täydet pisteet, ja oikeastaan en edes kauheasti jännittänyt. Chili oli kokeen alusta lähtien rauhallisen itsevarma, ja päätin vain luottaa koiraan ja yrittää nauttia yhdessä tekemisestä. Olen kyllä aivan valtavan ylpeä Chilistä, ja siitä mitä olemme yhdessä saavuttaneet. Nyt on kaikki Chilille asetetut tavoitteet täyttyneet ja tämän jälkeen kaikki on vaan plussaa. Tottakai toivon, että koiran kunto kestäisi vielä ensi kesänä vepeilyn, mutta Chilin kanssa on pakko mennä vaan päivä ja viikko kerrallaan. On se vaan maailman paras pikku labradori ❤

Alla muutama kuva kokeesta. Kuvat Lea Haanpää.

PS. Päästiin Kengun kanssa HSKP:n nuorten koirien tokorinkiin. Tänään oli ringin ensimmäinen koulutus ja kivaa oli! Kouluttajina toimivat Anjelica Leiman ja Mari Leiviskä ja saatiin Kengun kanssa paljon hyviä vinkkejä kesto-ongelmaliikkeeseemme luoksetuloon sekä ”ensiapua” seuraamisen tiiviysongelmaan. Kovasti jo odotan seuraavaa koulutusta!

Normaali

Yksi kommentti artikkeliin ”Chilistä FI VPVA!!!!!

  1. VAUTSI VAU!!!
    Upea saavutus Chilin kanssa ja vielä täysillä pisteillä! 🙂 Onnittelut valioitumisesta! Ja onnea myös tokorinkiin pääsystä, seuraava valio teidän perheessä taitaakin olla Kengu – TVA! 😉 Joko Sisukin touhuaa EVL:ssä? Tsemppiä ja iloa syksyn treeneihin ja kisoihin koko laumalle!
    Tuuli + Osmo + Virveli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s