Kengulle 2 x VOI1-tulos!

Vaikka voittajaluokan liikkeet eivät olleet vielä täysin valmiit, suuntasimme Kengun kanssa 1.12. Lempäälään voittajaluokan tokokokeeseen. Tuomarina kokeessa toimi Harri Laisi. Ajokeli oli aamulla ihan hirveä, ja pelkäsin henkeni edestä ajaa pimeällä moottoritiellä kun lumi pöllysi eikä edellä ajavaa autoa edes näkynyt. Onneksi päästiin kuitenkin ehjänä kisapaikalle.

Lempäälän halli oli muuten ihan mukava, mutta lenkkimaastot olivat kyllä melko surkeat. Koiraa oli pakko lenkittää autotien laidassa kytkettynä, kun Kengu olisi nimenomaa kaivannut vapaana juoksemista 😦 Otin sitten koiran vaan ajoissa hallin, että sain purettua pahimpia höyryjä patukan puremiseen. Paikallamakuu sujui mukavasti, kuten myös kaikki yksilöliikkeet luoksetuloa lukuun ottamatta. Alla liikekohtaiset pisteet selityksineen:

Paikalla makaaminen 10. Makasi kuin sfinksi.

Seuraaminen 9,5. Ei painanut paljoakaan, ruutua kohti mennessä vilkuili hiukan eteensä, muuten oikein kivaa seuraamista.

Liikkeestä istuminen 9,5. Annoin pienen vartaloavun, mutta tuomari ei tästä paljoa rokottanut.

Luoksetulo 5. Juoksi törkeästi ekan stopin läpi eikä pysähtynyt edes toisella käskyllä. Maahan sentään meni nopeasti. Loppu hyvä.

Ruutu 10. Tosi hieno ruutu. Kaartoi alussa hieman sivuun mutta korjasi itse linjan. Pysähtyi keskelle, meni nopeasti maahan ja tuli hienosti seuraamaan.

Hypynouto 10. Tosi nätti, ei valittamista.

Metallinouto 9,5. Oikein hyvä Kengun metallinoudoksi. ei edes pahasti kalisuttanut hampaissa. Taisi ottaa lopussa pari raviaskelta.

Tunnari 9. No olipas yllätys, että tunnari onnistui! Haisteli nätisti ja nosti heti oman kun tuli kohdalle. Pientä pureskelua.

Kauko-ohjaus 8,5. Eipä istunut s-i vaihtoa ekalla käskyllä (ei ollut yllätys), eteni hiukan.

Kokonaisvaikutus 10. Tuomari tykkäsi kovasti Kengusta 🙂

Yhteensä 285,5 p., VOI1 ja KP. Sijoitus 1/5.

Kivasta kisakokemuksesta innostuneena ilmoitin Kengun vielä Kotkaan 8.12. ja onneksi pääsimmekin varapaikalta mukaan kokeeseen. Meitä oli iso lössi HSKHlaisia kokeessa (minä, Nina, Anne, Tiina ja Aija) ja oli tosi kivaa olla koepaikalla kun mukana oli kavereita tukemassa ja kannustamassa. Muut osallistuvat EVLään ja me siis Kengun kanssa voittajaan. Nyt sain lenkikettyä Kengun kunnolla ennen koetta ja tämä näkyikin koirassa. Olin laittanut kokeelle yhden tavoitteen: onnistuneet luoksetulon stopit. Tämä tavoite täyttyi, ja samalla taisi onnistua aika moni muukin asia 😉 Alla eriteltynä pisteet selityksineen:

Paikalla makaaminen 10. Hyvä paikkamakuu oli.

Seuraaminen 9,5. Oli vähän turhan korkeassa vireessä. Nyt ei vilkuillut ruutua. Peruutuksessa joku ihme pyörähdys.

Liikkeestä istuminen 10. Annoin taas pienen vartaloavun.

Luoksetulo 9,5. Ihan sikahienot stopit! Tämän jälkeen teki mieli lopettaa koe kun tavoite oli täyttynyt 😀

Ruutu 10. Taas tosi nätti ruutu.

Hypynouto 10. Kaippa tämäkin oli ihan hyvä.

Metallinouto 9,5. ihan hyvä nouto tämäkin.

Tunnari 8,5. Haisteli taas tosi nätistä. Nosti kapulan jotenkin hassusti, ja yritti kääntää sitä suussaan oikein päin. Tästä johtuen melko ronskia pureskelua.

Kauko-ohjaus 10. Oli parhaat kaukot mitä Kengu on koskaan tehnyt, mutta ei ne nyt ihan kympin kaukot silti olleet… Liikkui vähän s-i vaihdossa.

Kokonaisvaikutus 10. Juu, Laisi tykkää Kengusta.

Yhteensä 309 p., VOI1 ja KP. Sijoitus 1/5.

Loppupisteet oli kyllä aika huimat ja olin niistä itsekin ihan äimänä. Videolta katsottuna Kengu näytti kyllä tosi hyvältä, eli kai me sitten ansaittin ainakin osa noista kympeistä. Ei kylläkään ihan kaikkia…

Normaali

Yksi kommentti artikkeliin ”Kengulle 2 x VOI1-tulos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s