Sisun tokokoe ja Chilin kuulumisia

Hyvää pääsiäistä kaikille blogin lukijoille! Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt taas kohtalaisesti aikaa. Josko sitä ottaisi taas itseään niskasta kiinni ja yrittäisi pitää päivitystahdin hiukan ripeämpänä.

 

Kerrotaanpas ensin hiukan Chilin kuulumisia. Chili on nyt ollut reilun kuukauden verran ilman kipulääkettä ja pärjännyt kohtalaisen mukavasti. Akupunktiossa olemme käyneet n. kuukauden välein ja lähiviikkoina Chilille olisi tarkoitus laittaa kultaimplantti vasempaan lonkkaan. Katsotaan josko tällä hoidolla pärjäiltäisiin taas vuosi-pari eteenpäin. Koirakylpylässä olemme käyneet säännöllisesti kerran viikossa, ja eiköhän nämä meidän vesipedot Chili ja Kengu ehtineet jo heittämään talviturkkinsa viime viikolla Vantaanjoessa. Taisi vesi olla vielä hiukan kylmää kun kumpikaan ei viihtynyt rapakossa kovin pitkään 🙂

 

Sisun kanssa kävimme viikko sitten kokeilemassa onneamme toisessa voittajaluokan tokokokeessa Porvoossa. Tällä kertaa pistesaalis parani kymmenellä pisteellä vaikka kolme liikettä meni nollille. Tuloksestä jäimme puoli pistettä, eli seuraavassa kokeessa voisimme laittaa tavoitteeksi tuloksen saamisen. Tämänkertainen tavoitteemme oli, että joko ruutu tai tunnari onnistuisivat, ja tunnari menikin oikein hienosti. Ruudun taas nollasimme kuten edellisessäkin kokeessa. Tässä vielä erittely pisteistä:

 

Paikalla makaaminen 10. Rauhallinen ja hyvä paikallamkuu, ei huomautettavaa.

Seuraaminen 7,5. Sisu oli seuraamisessa melko flegmaattinen, mikä näkyi etenkin hitaassa kävelyssä kontaktin tippumisena. Askelsiirtymät ok.

Liikkeestä istuminen 9,5. Oikein hyvä, ei valittamista. 

Luoksetulo 7,5. Stoppi valui todella pahasti, maahameno ok.

Ruutu 0. Sisu ei vaan löytänyt ruutua. Lisää harjoitusta siis.

Hypynouto 0. Äh, tämä harmittaa. Kisajärjestäjien kapulat olivat aivan omituisen malliset (pitkät, matalat pötköt, keskiosa vain hiukan kapeampi muuta kapulaa). Sisu hyppäsi hyvin, meni kapulalle ja katseli sitä hetken ihmeissään, nappasi kapulan päästä kiinni ja onnistui vielä pääsemään hypyn yli kapula suussaan. Sivulle tulo oli sitten sen verran vauhdikas että kapula lensi suusta kehän ulkopuolelle. Että näin.

Metallinouto 9. Tämä oli hieno. Sisu palautti laukalla, mistä olin erityisen tyytyväinen 🙂

Tunnari 9. Oikein nätti tunnari. Sisu haisteli rauhallisesti ja nosti hienosti oman kapulan. Palautti ravilla.

Kauko-ohjaus 0. Viimeinen liike. Sisu oli jo aika väsynyt ja ajatus harhaili. Ekaan vaihtoon kolme käskyä ja yksi väärä asento.

Kokonaisvaikutus 9. Oli kuulemma oikein iloista menoa ja Sisun häntä heilui koko ajan 🙂

 

Yhteensä 191,5 p. Ei siis tulosta tälläkään kertaa.

Normaali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s